Nuffnang Ads

There was an error in this gadget

Followers

scm music playlist

Friday, September 28, 2012

sebuah rasa itu part 1

mungkinkah kan berubah,sebuah rasa itu..
hanya kerana itu pilhanmu..haruskah aku meredahinya...~~~ nk tggu sampai part ni lambat lagi la..c0z part satu ni juz k0ntot je,intro sal Ayra ni je


--------------------------------------------------------------------------------------


"Khayra...uitss,Ayra bangun la.Hang tak kerja ke hari ni Ayra?.
"Nina,aku x kerja hari ni.Aku kan kna kerja double shift semalam,nasib baik la hari ni day off aku.Aku tak larat sangat dh ni,nak tido"jawabku kepada Nina. Nur Hanina Qalesya ni housemate aku,umur dia baru je 25 tahun,belum berpunya,S&A..hehehe ade sape-sape nak jadi encik hubby Nina tak?. hahah dan dan je ye kau Ayra,sempat lagi menyimpang tuh. 

"Awat tak habaq kat aku Ayra,aku mana tau.Tak pe la,hang tido je la.Jangan lupa makan lak no..aku dah masak nasi goreng,nanti makan la"."Alamak..Ayra,aku dh lambat ni,aku p dula la na..mau mengaum cik singa sorang tu,dahla garang terlebih makan cabai k0t tu yang duk panas je..kbhaiiiii,assalamualaikum", kata Nina.

"Hahaha....naseb kau la Nina,ok wa'alaikumussalam, take care and drive safely my dear",balasku kepada Nina.


Lupa lak aku nak kenalkan dri aku ni..Ceeewaaaaaaaaaahhhhh,macam la aku ni femes sangat.Khayra Zafreena Batrisya nama yang atuk aku bagi,canggihkan??..Ape ingat orang dolu-dolu tak taw nak bagi nama canggih dan sedap je jadi halwa telinga???...Silap la k0rang kalau fikir camtu,atuk aku semp0i je bagi nama ni kat aku,kan Tuk Pa??..saaayaaaaaaaaaaang Tuk Pa.Rindu la pulak aku kat Tuk Pa . Takpe Tuk Pa,nantikan cucumu yang comel ni balik ye,Raya Haji ni Ayra balik..


Korang mesti tertanya-tanya kan kenapa lak aku keje siap double-double shift  bagai kan??..Aku ni keje biasa2 je,orang pun tak nak hadap aku . Siap benci lagi ade la, nak-nak budak kecik coz salalu je nak cucuk korang kan,paksa korang makan ubat la . Aku ni nurse je pun . Jeerrr??.. yo yo ooo je kau ni Ayra , sekurang-kurangnya ade juga kerja. Ingat senang ke nak keje jadi misi ni,belajar pun bagai nak rak. 


ok,enough story morry sal aku ni,karang korang bosan lak...("mata ke atas,tangan didada") . Jom sambung tido...ZZZzzzzz...



--------------------------------------------------------------------------------------------------


kn dh cakap kontot je,jangan marah naa...kita buat sikit je dulu,lagipun kita dh berkarat la...dh lama x wat n3 cenggini...Maaf la ye,klu de salah tu faham je la,coz bm kita agak la merosot...

No comments:

Post a Comment